Mihajlović prima plaću delegata, a napustio BiH i radi kao ljekar u Njemačkoj?!

Mihajlović prima plaću delegata, a napustio BiH i radi kao ljekar u Njemačkoj?!

Ferx.ing d.o.o

Činjenica je da je Mihajlović posljednji put na sjednici Doma naroda bio u septembru prošle godine, a otprilike isto toliko nije se pojavljivao na zasjedanju Skupštine Livanjskog kantona

Uskoro će isteći godina od kada se Slaviša Mihajlović posljednji put pojavio na sjednici Doma naroda Parlamenta Federacije, ali i Skupštine Livanjskog kantona, a prema nezvaničnim informacijama, ovaj delegat već duže vrijeme živi i radi u Njemačkoj kao ljekar!?

Menprom

Mihajlovića je kao delegata u Klubu Srba postavio SNSD iz Drvara, ali on je kasnije obznanio da napušta tu stranku i da će djelovati samostalno, prenosi “Avaz“.

U Drvaru je Mihajlović radio u Domu zdravlja, a u ovoj zdravstvenoj ustanovi rečeno je da je on svoje radno mjesto „davno napustio“.

Činjenica je da je Mihajlović posljednji put na sjednici Doma naroda bio u septembru prošle godine, a otprilike isto toliko nije se pojavljivao na zasjedanju Skupštine Livanjskog kantona.

Mihajlović je posao u Domu zdravlja Drvar napustio te otišao u Banju Luku na specijalizaciju, odakle se zaputio u Njemačku gdje radi kao hirurg.

Skandalozno je, međutim, što Mihajlović i dalje, regularno, prima plaću od oko 3.000 KM?! Nepoznato je da li se Mihajlović i u Skupštini Livanjskog kantona prijavio kao profesionalni poslanik, odakle bi, iako nezakonito, mogao primati plaću.

(Avaz)

RSD Sloboda