Bivša Titova stjuardesa napala Marića u njegovoj emisiji: “Ne možete vi mene da prekidate”!

REKLAMA

Milka Jakulić nekadašnja stjuardesa gostovala je u jutarnjem programu kod srbijanskog tv voditelja Milomira Marića i priredila mu neočekivano iznenađenje.

Ona je odlučila da mu preuzme vođenje emisije i da mu zabrani da govori sve dok ona ne ispriča šta je htjela.

Menprom

“Zvaršila sam Engleski jezik i književnost. Po sad ovoj rodnoj ravnopravnosti – ja sam nekad bila jezičar, a sada sam jezičarka. Čuvajte se, nećete doći do riječi”, upozorila je gospođa Jakulić.

Ona je počela da priča o tome kako je postala stjuardesa, a Marić je u jednom trenutku pokušao da je prekine, ali mu to nije pošlo za rukom, piše “Kurir“…

“Nećete vi mene zbunjivati. Ja idem svojim slijedom. Ne možete vi da dođete do riječi, ne možete vi mene prekidati kao ove obične, ja sam jezičarka”, odsječno je rekla ona.

Marić se pravdao da je njegov posao da prekida.

“Šutite sad!”, nije se dala gospođa Jakulić.

“Ne može ove niko da priča šta hoće”, napomenuo je Marić.

“Onda ste pogrešnog pozvali”, odgovorila mu je.

Ispričala je i anegdotu iz Londona.

“Odem u London. Rekli su nam da su tamo četnici i da vodimo računa. Ja čim čujem srpski ja se sklanjam. I tako mi u jednoj radnji kupujemo donji veš. Ja kako se uhvatim za gaćice tako Srbin. Bože ne mogu pobjeći od Srba. Pobjegnem ja u avion. Kad ono, onaj Srbin što se hvatao za gaćice sjedi tu. Bio je to Peko Dapčević”.

Kada je Marić rekao da je kraj njenog gostovanja, gospođa Jakulić to nije htjela da prihvati.

Neću ja da dođem na kraju. Ovi što su me šminkali su gnjavili. Ja sam lijepa i bez šminke. Trebalo je da me odmah puste u emisiju. Mnogo su spori u šminkernici”, rekla je ona.

Više pogledajte u priloženom videu:

 

(Kurir.rs)

RSD Sloboda