Beograd: Bokser masakrirao djevojku, izbio joj sve zube

RSD Sloboda

Srpski mediji izvjestili su da je bokser koji u Beogradu svojoj djevojci izbio doslovno sve zube, unakazio lice i glavu. Tukao ju je dok nije pala u nesvijest. Djevojci se ljekari bore za život.

Nasilnik je identifikovan kao Pava Popović (36), a tereti ga se da se iživljavao nad Lj.T. (30). Dok ju je tukao šakama i nogama njene pozive u pomoć čula je susjeda koja ju je, u stanu, zatekla skroz krvavu. Žrtva je s divljakom bila više od pet godina u vezi.

– Djevojka živi s majkom, očuhom i bratom. Popović je kod Lj.T. došao u trenutku kada je bila sama u stanu. Vikao je, lupao na vrata, a kad nije htjela da mu otvori, razvalio ih je i ušao unutra, ispričali su susjedi iz Ulice Jurija Gagarina 139, koji su u šoku zbog nasilja koje se dogodilo u jutarnjim satima petka oko 10 sati i 30 minuta.

– Ona je vrištala, zapomagala, dozivala pomoć. Međutim, malo je stanara u toku prijepodneva u zgradi, uglavnom su na poslu ili u školi. Kad je jedna od susjeda čula vrisku i zapomaganje, a zatim i otišla do stana u kojem živi Ljiljana, već je bilo kasno. Djevojka je bila sva u krvi, s vidljivim podljevima po glavi i licu i u skoro besvjesnom stanju. Samo je, kažu, uspjela da kaže “pomozite”, a onda se onesvijestila, ispričao je jedan od susjeda novinaru “Telegrafa“.

Po pozivu susjeda, ubrzo je stigla policija i ekipa Hitne pomoći, koja je odvezla djevojku u bolnicu. Napasnik je za to vrijeme pobjegao, ali je nekoliko sati kasnije uhapšen i priveden u policiju.

(Telegraf)