Nikšić o Nikšiću: Treba biti sankcionisan… Svi moraju da se drže pravila pa i Damir

Nikšić o Nikšiću: Treba biti sankcionisan… Svi moraju da se drže pravila pa i Damir

RSD Sloboda

On je kazao da ne može ulaziti ni u čiju glavu, niti želi, ali da svaki od članova možete iznijeti svoj stav i mišljenje

Nermin Nikšić, predsjednik SDP BiH za “N1” je govorio o sudbini Damira Nikšića u toj stranci, nakon što je upao na sjednicu Glavnog odbora (čiji nije član), vrijeđao i omalovažavao pojedine stranačke kolege.

RMU Banovići

“Dakle, sjednica je bila interesantna, za sve članove SDP-a i građane. Svakako, koliko sam uspio da upratim, u jednom trenutku se Damir pojavio na sjednici Glavnog odbora. Objavio je neki status na Facebooku, gdje se neprimjereno izražavao, ne malo – nego neprimjereno o članovima SDP-a”, izjavio je.

Na pitanje da li će biti sankcija, Nikšić je odgovorio:

“Treba biti sankcioniran i izvjesno je da ga treba saslušati, provesti postupak i donijeti odluku”, naveo je Nermin Nikšić za N1.

On je kazao da ne može ulaziti ni u čiju glavu, niti želi, ali da svaki od članova možete iznijeti svoj stav i mišljenje.

“Ima 40.000 članova koji ne mogu da isto misle, ali svi moraju da se drže pravila pa i Damir Nikšić”, poruka je prvog čovjeka SDP-a Bosne i Hercegovine.

(N1)